5 razloga za kupovinu zdravstvenog osiguranja

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Navešćemo 5 razloga zašto je bitno imati zdravstveno osiguranje:

1. Više izbora u odnosu na Vaš tretman.

Kada ste primljeni u privatnu kliniku kao pacijent, imate izbor lekara, pa čak i bolnice. Takođe imate veću kontrolu nad tim kada i gde imate medicinski tretman, a isti lekar će vas lečiti tokom vašeg bolničkog putovanja.

2. Skratite vreme čekanja na pregled.

Liste čekanja u državnim bolnicama mogu biti predugačke, a hitnim slučajevima se daje prioritet, što znači da biste mogli da čekate nekoliko meseci ili čak godina da biste obavili pregled.

3. Izbegnite dodatne troškove obaveznog državnog osiguranja.

Često se susrećemo sa situacijom gde smo i pored uredno plaćenog obaveznog državnog osiguranja izloženi dodatnim troškovima koje snosimo sami, lekovi na recept, medicinsko-tehnička pomagala, stomatološke usluge, skeneri koji ne postoje u pojedinim domovima zdravlja itd.

4. Iskoristite popust na osnovu starosti.

Osiguravajuće kuće su spremne da ponude dosta povoljnije cene polisa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja po osnovu starosti osiguranika, kako bi podstakli mlađu populaciju da u razdoblju mlađe dobi zaključe ugovore o osiguranju.

5. Težnja za boljim zdravljem svakodnevno.

Privatno zdravstveno osiguranje se ne koristi samo kada vam je potreban hitan bolnički prijem. Ugovaranjem dopunskog osiguranja koji uključuje sistematski pregled možete jednom godišnje proveriti vaše zdravlje na vašu inicijativu.

Ne zaboravite na decu.

Uz adekvatan paket pokrića, a kroz zdravstvenu zaštitu trudnica, osiguranjem je pokriveno i novorođenče starosti do jedne godine.

Ponude za dobrovoljno zdravstveno osiguranje možete preuzeti ovde.

Urednik rubrike: Zlatan Biberović

Podeli:

Previous Post
Newer Post