Sigurna budućnost naše dece

Deca su budućnost. Osigurajte se na vreme.

Odgajanje deteta u Srbiji postaje sve skuplje.

Izgleda da u današnje vreme sve košta više: od osnovnih potreba i troškova života. Stanovanje, odeća, hrana, putovanja, hobi i vanškolske aktivnosti.

Iako prosečni prihod domaćinstva raste, povećavaju se i troškovi odgajanja dece, uključujući brigu o deci i obrazovanje.

Šta kažu istraživanja?

Istraživanja u Australiji su pokazala da je procenjeni novčani iznos potreban za odgajanja dvoje dece dok ne napuste dom. Za tipičnu porodicu sa srednjim primanjima u toj zemlji, neverovatnih 812 hiljada dolara.
Tek kada sami imate decu, otkrivate novu neodoljivu misiju u životu: biti najbolji roditelj na svetu. Kako bi vašem detetu obezbedili sigurniju budućnost i olakšali njihov samostalni život, počnite da odvajate određeni iznos novca kroz polisu životnog osiguranja za dete.

Ako planirate da pružite svom detetu kvalitetno obrazovanje, pomognete prilikom kupovine njegove prve nekretnine. Ili da pokrijete visoke svadbene troškove, ugovaranjem polise životnog osiguranja za dete pravite korak ka ostvarenju datog cilja.

Koliko opteretiti kućni budžet?

Ono što je važno je da shodno vašim finansijskim mogućnostima izaberete iznos rate osiguranja na mesečnom ili godišnjem nivou. Tako da nećete opteretiti vaš budžet. Ugovarači osiguranja mogu biti roditelji deteta, staratelji, bake, deke, kumovi.

Osiguranici (deca) po ovoj polisi su uzrasta od prvog dana rođenja do 15 godina pristupne starosti, a trajanje osiguranja može biti do 20 godina života osiguranika.

Nakon isteka osiguravajućeg perioda na račun vašeg punoletnog deteta se isplaćuje zagarantovani iznos novca (osigurana suma). Ona zavisi od visine rate (premije) osiguranja koju uplaćujete i na taj iznos se dodaje pripisana dobit. Što je premija osiguranja veća, viša je i osigurana suma.

Da li Vam je potrebno dopunsko osiguranje?

Uz osnovno životno osiguranje postoji mogućnost ugovaranja dopunskog osiguranja od posledica nesrećnog slučaja (nezgode). Takođe i dopunsko osiguranje koje uključuje pokriće troškova za lečenje osiguranika u inostranstvu od težih bolesti. Navedena dopunska osiguranja nisu štednog karaktera.

Takođe, na našem tržištu postoji i stipendijsko osiguranje čija svrha je pomoć pri obrazovanju dece gde se isplata osigurane sume po želji ugovarača osiguranja može obaviti kroz mesečne rate u trajanju od nekoliko godina nakon isteka osiguravajućeg perioda.

Preuzmite i uporedite ponude za životno osiguranje klikom ovde.

Urednik rubrike: Zlatan Biberović

Podeli:

Previous Post
Newer Post