Gratis Pomoć na putu uz Putno zdravstveno osiguranje

gratis-pomoci-na-putu-uz-putno-zdravstveno-osiguranje

Planirate otići automobilom na godišnji odmor?

 

Savetujemo Vam da online ugovorite porodično putno osiguranje, a mi ćemo Vas nagraditi besplatnim paketom pomoći na putu za vaše vozilo.

O važnosti kupovine putnog osiguranja pisali smo ranije, a sada želimo da Vas obradujemo.

Imate jedinstvenu priliku da dobijete vredan poklon!

Online kupovinom polise porodičnog putnog osiguranja samo preko sajta Osiguranje.co.rs besplatno dobijate bogat paket pomoći na putu za Vaše vozilo.

Brzo i lako do osiguranja. Uporedite ponude,  izaberite najbolji porodični paket Uniqa ili Grawe putnog osiguranja i dobijate Gratis pomoć na putu!

Takođe, imamo poklon i za sve Vas koji volite da putujete sami.

Poklanjamo Vam vaučer sa 20% popusta na izabrani paket pomoći na putu, samo uz Online kupovinu polise individualnog putnog osiguranja.

Pokriće pomoći na putu traje isto toliko dana, kao i važeća polisa putnog osiguranja. Na taj način obezbežujemo sigurnost tokom putovanja kako za Vas tako i za vaš automobil.

U nastavku ćemo govorićemo o prednostima polise pomoći na putu, koje rizike i pokrića obuhvata i kako se koristi.

 

Šta je pomoć na putu?

Paket Pomoći na putu je usluga koju pružaju osiguravači, ali i asistencijske kompanije i odnosi se na pomoć vozačima u hitnim situacijama.

Bilo da dođe do mehaničkog kvara vozila, saobraćajne nezgode, pražnjenja akumulatora ili probušenja gume, polisa pomoći na putu ima za cilj da pruži adekvatnu i blagovremenu podršku. Aktivacijom polise, osposobićete vozilo za dalji put ili ga odvesti do servisa na popravku.

Usluge koje nudi Pomoć na putu:

Šlep vozila

Ako dođe do mehaničkog kvara vozila ili saobraćajne nezgode, pozivom kontakt centra Coris asistencije, šlep vozilo će doći na tačnu lokaciju i prevesti vozilo do obližnjeg mehaničara ili auto servisa.

Startovanje vozila ako je akumulator prazan

Pražnjenje akumulatora je česta pojava na vozilu pogotovu tokom zimskih meseci. Uz paket pomoći na putu, serviser će izaći na lice mesta i dupuniti prazan akumulator.

Probušenje pneumatika

Probušena guma na putu može izazvati niz nelagodnosti i dovesti Vas u opasnost. Prepustite brigu serviseru koji će izaći na lice mesta i umesto Vas zameniti točak.

 

Zašto je važno imati Pomoć na putu?

Relaksiranost

Jedan od primarnih prednosti pomoći na putu je mir koji nudi. Znajući da Vas samo jedan poziv deli od rešenja neprijatne situacije, može Vas učiniti relaksiranim i smanjiti stres koji dolazi sa kvarom vozila.

Isplativost

Uzimajući u obzir trošak samo jednog šlepa vozila i troškove organizacije istog, dolazimo do zaključka da se polisa isplati odmah po aktivaciji.

Pogodnost

Štedi i vreme i novac. Kao prvo ne morate da tražite dostupan servis o svom trošku. A kao drugo, serviser će doći na mesto kvara vozila u najkraćem roku i pomoći vam. Time ćete značajno smanjiti vreme čekanja da Vam stigne pomoć.

Podrška i na udaljenijim mestima

Ako često putujete, pomoć na putu postaje još vrednija. Obezbeđuje da dobijete pravovremenu pomoć, pogotovu u oblastima gde  je mali broj ljudi koji Vam mogu pomoći.

 

Pomoć na putu je više od usluge!

To je jednostavno spas za vozače koji se suočavaju sa neočekivanim problemima sa automobilom.

Bez obzira da li je pukla guma na udaljenom putu ili se istrošio akumulator, pomoć na putu osigurava da niste sami.

Asistentska kuća Coris Assistance, stekla je dugogodišnje i vredno iskustvo kroz pružanje pomoći u kriznim situacijama ovog tipa. Posebno ističemo izuzetno razvijenu mrežu servisera (šlep službi) koji pokrivaju asistenciju u celoj Evropi.

Takođe, stručno osposobljeni operateri pružaju profesionalnu pomoć 24/7 svim danima u godini. I učiniće sve da šlep vozilo ili pomoć stigne na lice mesta u što kraćem roku, bilo gde da se nalazite.

 

Besplatna pomoć na putu, uključuje:

 • Servisne informacije – neograničeno
 • Organizacija pomoći na putu (Srbija i Evropa) – neograničeno
 • Popravka vozila na licu mesta (Srbija i Evropa) do 250 €
 • Prevoz vozila u slučaju kvara i saobraćajne nezgode do 375 € (Srbija i Evropa)
 • Izvlačenje vozila (Srbija i Evropa) do 250 €
 • Skladištenje vozila nakon kvara ili saobr. nezgode – neograničeno
 • Nastavak putovanja (Srbija i Evropa) do 75 € po putniku
 • Prenoćište (Srbija i Evropa) do 50 € po danu, max 3 dana
 • Zamensko vozilo (Srbija i Evropa) do 50 € po danu, max 3 dana
 • Povratak po vozilo do 50 €
 • Popravka u servisu (Srbija i Evropa) do 100 €

Želimo Vam srećan put! Za putovanje bez briga, preuzmite ponude za putno zdravstveno osiguranje, klikom ovde.

Urednik rubrike: Zlatan Biberović

Podeli:

Previous Post